Jastuci sa kristalima

Jastuk za miran san – napunjen je sa četiri vrste lekovitog bilja. U ovom jastuku, pored bilja, nalazi se i posebno, za tu svrhu odabran kristal.
Pomaže sređivanju misli i reguliše san. Dobar je, kako kod hronične insomnije, tako i kod akutne. Odstranjuje noćne more i burne snove. Pomaže razumevanju snova. U toku noći, podsvest pokušava nešto da saopšti, upozori i ovaj jastuk donosi razumevanje i prihvatanje. Iskustvo korišćenja ovih jastuka govori da regulišu sve poremećaje spavanja (somnabulizam...). Bilje donosi smirenje, kristal miran san.
Održava se tako, što se gornja navlaka može prati, dok se sam jastuk mora izneti napolje, na prozor ili na balkon, dobro se protrese i ostavi se par sati na vazduhu.

Jastuk koji odnosi bol, kako emotivni, tako i fizički – napunjen je sa pet vrsta lekovitog bilja. U njemu se nalaze, posebno za tu svrhu namenjeni kristali. Navlaka je od ručno tkanog, konopljinog platna.
Ovaj jastuk je potrebno staviti na mesto bola ili ga držati pod glavom. Odstranjuje bol u sinusima, migrene, bolove u vratu i ramenima. Pokazalo se da odnosi bol i iz drugih delova tela – na primer, ako zabole leđa – dovoljno je leći na njega ili se pokriti sa njim. Vrlo često, u toku noći, odstranjuje iz podsvesti uzrok bola – nekada se to dešava na svesnom nivou, a nekada se i ne upamti san – a bol prođe.
Jastuk se održava tako što se gornja navlaka može prati, a sam jastuk se iznese na vazduh, protrese i ostavi napolju par sati.

Jastuk – afrodizijak – napunjen je sa pet vrsta egzotičnog i lekovitog bilja, kao i posebno odabranih eterična ulja.Dodaje se i za tu svrhu, namenjen kristal.
Pomoću ovog jastuka se otklanjaju emotivne blokade, donosi razumevanje i prihvatanje trenutnog emotivnog stanja (a kada nastupi prihvatanje - promene su na pragu). Takođe, donosi strast, kako za životom, tako i emotivnu strast. Ovaj jastuk oslobađa emocije, omogućuje emotivno otvaranje i dolazak pravog emotivnog partnera.
Obnavlja strast među partnerima i odličan je afrodizijak. Pomaže u emotivnom buđenju. Na ovom jastuku se ne mora spavati, dovoljno je da bude na krevetu ili negde u sobi.
Održava tako što se gornja navlaka može prati, dok bi sam jastuk trebalo izneti napolje, dobro ga protresti i ostaviti par sati na vazduhu.